Info Pomoć  
 Početna Tabele ovosti Download Zumbar Linkovi

DOWNLOAD

 

Periodni Sustav Elemenata - Internet Print Verzija v1.2b - PDF format

Klikom na sliku iznad pokrenuti ćete skidanje najljepšeg periodnog sustava na svijetu! (op. a. ;) Radi se o .pdf dokumentu kojega možete otvoriti pomoću programa Adobe Acrobat Reader (klikni OVDJE za download).

Upotreba ovog dokumenta je dopuštena isključivo za osobnu upotrebu. Nisu dopuštene nikakve prerade ovog dokumenta. Grafičko rješenje ovog periodnog sustava elemenata podliježe zakonu o zaštiti autorskih prava.

Veličina datoteke je 460 kb.

Verzija datoteke je 1.2b

Datum zaključenja dokumenta: 11. srpnja 2004. godine 

Skinuti periodni sustav možete koristiti kao offline referencu na svome računalu, ili ga možete isprintati na pisaču što toplo preporučam. Radi se o visokokvalitetnom dokumentu u boji. Verzija za monokromatske pisače za sada ne postoji, ali će biti načinjena kada se otklone eventualne pogreške na sadašnjoj verziji tabele. Preporučio bih da postavke printera prilikom printanja postavite na "NORMAL" ili HIGH QUALITY"

Tabela je jednostrana i sadrži uobičajene podatke o kemijskim elementima u tabelarnom prikazu: relativnu atomsku masu, redni broj, simbol, naziv elementa na Hrvatskom jeziku, agregatno stanje pri standardnim uvjetima, kemijsku grupu i kemijsku skupinu u koju element spada, oznake da li se radi o umjetno, tj. sintetski dobivenom elementu i o eventualnoj radioaktivnosti elementa, te oznaku o atomskoj orbitali u kojoj se atom nalazi.

 

Klikni na krilato čudo*! :-)

*galerija desktop pozadina

 

Početna Veliki PSE Tabele Zumbar Linkovi
Prijavi grešku